Σε αλλαγές στα υψηλόβαθμα κλιμάκια προχωρά η TBWA\Worldwide. Το agency της Omnicom επέλεξε την Emma Montgomery, πρώην President and Chief Strategy Officer της Leo Burnett Chicago, καθώς και την Agathe Guerrier, ως τις νέες του Chief Strategy Officers.

Τρεις γυναίκες σε στρατηγικές ηγετικές θέσεις.

Σε αλλαγές στα υψηλόβαθμα κλιμάκια προχωρά η TBWA\Worldwide. Το agency της Omnicom επέλεξε την Emma Montgomery, πρώην President and Chief Strategy Officer της Leo Burnett Chicago, καθώς και την Agathe Guerrier, ως τις νέες του Chief Strategy Officers. Επίσης, η TBWA\Worldwide ανέθεσε στην Deepthi Prakash τον ρόλο της Global Director of Product and Marketing. Οι Montgomery και Guerrier θα έχουν έδρα έξω από το Λος Άντζελες και θα ηγούνται από κοινού το τμήμα στρατηγικής για το παγκόσμιο δίκτυο της TBWA.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του agency, η απόφαση εντάσσεται στο εν εξελίξει πλάνο του για ενίσχυση των επενδύσεων στη στρατηγική και τον σχεδιασμό, έχοντας ήδη ενδυναμώσει το αντίστοιχο δυναμικό του κατά 34% τα τελευταία 3 χρόνια. Οι δύο γυναίκες θα αντικαταστήσουν τον Nick Barham, ο οποίος κατείχε τη θέση προτού μετακινηθεί στην FNDR ως partner. «Σε καιρούς συνεχών disruptions, η ανάγκη για διαφοροποιημένη αλλά και συστηματική σκέψη είναι πιο επιτακτική», ανέφερε ο CEO της TBWA\Worldwide, Troy Ruhanen. «Η Agathe, η Emma και η Deepthi θα βοηθήσουν τους πελάτες μας να βρουν την ισορροπία ανάμεσα στη λογική του brand platform και της ανάγκης για conversions».
(Πηγή: AdAge)