Το «Κάνε πόπα» επιστρέφει σε νέο, δυσκολότερο level.

Μετά την επιτυχία του online game «Κάνε πόπα» που σχεδίασε και υλοποίησε η Cambo για το brand Folie και μετά από απαίτηση πολλών χρηστών, το game επιστρέφει, σε βερσιόν… καραντίνα. Πλέον το παιχνίδι είναι skill based και κερδίζει ο παίκτης που θα σημειώσει τις περισσότερες πόπες, δηλαδή θα μπορέσει να σκάσει περισσότερες φορές τη συσκευασία του κρουασάν Folie.

Σαν έξτρα δυσκολία, στο gameplay έχει προστεθεί ένα πουλί που φορώντας anti-Covid19 μάσκα διασχίζει την πίστα του παιχνιδιού και ο παίκτης θα πρέπει να το αποφύγει. Κάθε παίκτης ή αλλιώς «ποπαθλητής» μπορεί να σώσει το παιχνίδι του και να δει το όνομά του στο leaderboard. Τρεις ποπαθλητές την ημέρα που σκαρφαλώνουν στην κορυφή του leaderboard κερδίζουν δώρα.

Τα 8 bit γραφικά είναι ανανεωμένα σε σχεδιασμό και σε χρώμα, με την ίδια χαρακτηριστική μουσική που έχει διασκευαστεί ειδικά για το παιχνίδι. Το «Κάνε πόπα Level: Καραντίνα» φιλοξενείται στο www.einaipopa.gr, το οποίο έχει ανανεωθεί και σε περιεχόμενο, με gamers-YouTubers σε νέες πόπες.