Ο Όμιλος ΟΤΕ ξεχώρισε στα Sales Excellence Awards 2020. Συνολικά κέρδισε 21 βραβεία, εκ των οποίων 10 Gold, 7 Silver και 4 Bronze.

Για την επιτυχημένη κάλυψη των αναγκών του πελάτη από τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, την αποτελεσματική προώθηση σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και τα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα για τους ανθρώπους των Πωλήσεων, βραβεύτηκε ο Όμιλος ΟΤΕ στα Sales Excellence Awards 2020. Ο Όμιλος απέσπασε συνολικά 21 βραβεία, εκ των οποίων 10 Gold, 7 Silver και 4 Bronze.

Συγκεκριμένα, «Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς» στον τομέα των τηλεπικοινωνιών αναδείχθηκε η ομάδα τηλεφωνικών πωλήσεων Ομίλου ΟΤΕ. Σημαντική διάκριση και για την ομάδα πωλήσεων της ΓΕΡΜΑΝΟΣ που αναδείχθηκε «Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς» στον τομέα λιανεμπορίου προϊόντων. Η COSMOTE απέσπασε 6 χρυσά βραβεία σε κατηγορίες σχετικά με τα καταστήματα, την οργάνωση των πωλήσεων, τις τηλεφωνικές πωλήσεις και την εκπαίδευση.

Η COSMOTE e-Value διακρίθηκε στις κατηγορίες «Εκπαιδευτικά Προγράμματα – Υπηρεσίες Third Party», και «Αύξηση Εξαγωγών – Ανάπτυξη σε Διεθνείς Αγορές». Βραβείο και για την COSMOTE Insurance, η οποία διακρίθηκε για τις διαδικτυακές της πωλήσεις.

Όπως ανέφερε ο Chief Customer Operations Officer Ομίλου ΟΤΕ, κ. Θανάσης Στράτος: «Στον Όμιλο ΟΤΕ, ο πελάτης συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο και όλοι εμείς είμαστε πάντα στο πλευρό του. Στόχος μας είναι να του παρέχουμε απλές, γρήγορες και προσωποποιημένες λύσεις.

Εξασφαλίζουμε εξαιρετική εμπειρία σε κάθε επαφή, επενδύοντας συνεχώς στους ανθρώπων μας αλλά και σε τεχνολογίες αιχμής. Έτσι, ερχόμαστε ακόμη πιο κοντά στους πελάτες μας και με όχημα την τεχνολογία, δημιουργούμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους».

Τα Sales Excellence Awards διοργανώθηκαν για 8η συνεχή χρονιά από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την BOUSSIAS. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων έγινε από κριτική επιτροπή, που αποτελείται από επαγγελματίες του χώρου και καθηγητές Πανεπιστημίων.

«Στον Όμιλο ΟΤΕ, ο πελάτης συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο και όλοι εμείς είμαστε πάντα στο πλευρό του», Θανάσης Στράτος, Chief Customer Operations Officer Ομίλου ΟΤΕ» δυνατότητα να ανακαλύψει την ποικιλία των προϊόντων της εταιρείας.