Η Binance διοργάνωσε το πρώτο της Community Meetup στη Θεσσαλονίκη, με θέμα τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο των crypto. Κατά τη διάρκειά του, ο Ανδρέας Βλάχος, Growth Manager της Binance σε Ελλάδα και Κύπρο, αναφέρθηκε στη στρατηγική της εταιρείας για το 2023 που επικεντρώνεται στην εκπαίδευση και την ασφάλεια των χρηστών, δηλώνοντας:

«Ο στόχος της Binance είναι να καταστεί ο πάροχος υποδομής στο οικοσύστημα του blockchain για το ευρύ κοινό. Θεωρούμε τα κρυπτονομίσματα, ως ένα θεμελιώδες μέσο για την προώθηση της ελευθερίας του χρήματος. Ως εκ τούτου, εργαζόμαστε σκληρά για να προωθήσουμε την υιοθέτηση της τεχνολογίας».

Επιπλέον, ακολούθησαν παρουσιάσεις για την αποκεντροποιημένη υπηρεσία Trust Wallet και τα οφέλη της. Ο Θεόδωρος Χαϊκάλης, Engineering Manager στη Mysten Labs μίλησε για τις προϋποθέσεις ένταξης στο Web 3.0 Ecosystem, ενώ οι Ανδρέας Βλάχος και Μαρίνος Θεμιστοκλέους, Διευθυντής στο Institute For the Future (IFF) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, απάντησαν σε ερωτήσεις αναφορικά με το μέλλον των NFTs και του Metaverse.