Ο Γιώργος Κοντάκος Γενικός Διευθυντής Κλάδου Προϊόντων Ευρείας Διανομής της L’Oréal Hellas, αναλαμβάνει τη θέση Γενικού Διευθυντή στον Κλάδο Προϊόντων Ευρείας Διανομής στην Ιταλία.

Στη θέση του Γιώργου Κοντάκου που μετακινείται στην Ιταλία.

Ο Γιώργος Κοντάκος Γενικός Διευθυντής Κλάδου Προϊόντων Ευρείας Διανομής της L’Oréal Hellas, αναλαμβάνει τη θέση Γενικού Διευθυντή στον Κλάδο Προϊόντων Ευρείας Διανομής στην Ιταλία. Τον Γιώργο Κοντάκο διαδέχεται στη θέση του Γενικού Διευθυντή του Κλάδου Προϊόντων Ευρείας Διανομής για τη L’Oréal Hellas ο Πάνης Κοροπούλης, ο οποίος και ξεκίνησε την καριέρα του από τον συγκεκριμένο κλάδο.

Στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Κλάδο Πολυτελείας, ανέλαβε σημαντικές θέσεις σε marketing και πωλήσεις, πήρε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της YSL Ελλάδος και το 2010 μετακινήθηκε στον Κλάδο Δερμοκαλλυντικών αναλαμβάνοντας αρχικά καθήκοντα Sales Director και στη συνέχεια Γενικού Διευθυντή.

Ο Γιώργος Κοντάκος ξεκίνησε επίσης την καριέρα του στη L’Oréal Hellas πριν δέκα χρόνια. Κατάφερε να συμβάλλει σημαντικά στην μεταμόρφωση του Κλάδου Προϊόντων Ευρείας κατά τη διάρκεια των διαφορετικών φάσεων του κλάδου στην Ελλάδα και, με την ομάδα του, πραγματοποίησαν την είσοδο του Κλάδου στο retail με το λανσάρισμα της NYX professional make up.