Ο όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη στέκεται αρωγός στο ανθρωπιστικό έργο του Κοινωνικού Οργανισμού «Ο Άγιος Εφραίμ», σκοπός του οποίου είναι η υποστήριξη της Τρίτης Ηλικίας και των ατόμων με χρόνιες παθήσεις κατ’ οίκων.

Μέσω του Κοινωνικού Οργανισμού «Ο Άγιος Εφραίμ».

Ο όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη στέκεται αρωγός στο ανθρωπιστικό έργο του Κοινωνικού Οργανισμού «Ο Άγιος Εφραίμ», σκοπός του οποίου είναι η υποστήριξη της Τρίτης Ηλικίας και των ατόμων με χρόνιες παθήσεις κατ’ οίκων. Για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων όσων προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σε ηλικιωμένους όπως νοσηλεία, φυσικοθεραπεία, συμβουλευτική υποστήριξη, φροντίδα οικείας και γενικότερης μέριμνας, ο όμιλος Σαρακάκη παραχώρησε ένα επιβατικό αυτοκίνητο Honda Civic 4D Hybrid 1.3 με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

«Για εμάς, στον όμιλο επιχειρήσεων Σαρακάκη, δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Ιδιαίτερα σήμερα που η ανάγκη για ελαχιστοποίηση της φυσικής παρουσίας των ασθενών και των οικείων τους σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας είναι πιο επιτακτική από ποτέ και η νοσηλεία κατ’ οίκον κρίνεται απαραίτητη, δε θα μπορούσαμε να μην βρεθούμε κοντά στις ευπαθείς ομάδες και σε όσους οικειοθελώς έχουν αναλάβει τη φροντίδα τους», επισημαίνει η εταιρεία.