Τα σχέδιά του να βρει CEO για το Twitter γνωστοποίησε ο Elon Musk, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει ποιος θα είναι. Συγκεκριμένα, σε tweet του χθες Πέμπτη, σημείωσε ότι «προσέλαβε νέο CEO για το X/Twitter» και ότι «εκείνη θα αναλάβει τα καθήκοντά της σε περίπου έξι εβδομάδες».

Ακολούθως, ο Elon Musk θα αναλάβει καθήκοντα Executive Chair και Chief technology Officer, «επιβλέποντας τους τομείς product, software και system operations».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Puck News, ο νέος CEO θα είναι γυναίκα και, συγκεκριμένα, το διαφημιστικό στέλεχος της NBC Universal, Linda Yaccarino. Αντίστοιχα, η Wall Street Journal αναφέρει ότι η Linda Yaccarino βρίσκεται σε συζητήσεις να αναλάβει τη θέση και ότι εκπρόσωπος της NBC Universal σημείωσε ότι «η ίδια βρίσκεται σε συνεχείς πρόβες για μια εκ των προτέρων παρουσίαση στους διαφημιζόμενους».

Ενώ ο Elon Musk μπορεί σύντομα να μην είναι πλέον CEO, εξακολουθεί να είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, την οποία μετονόμασε σε «X». Φαίνεται, λοιπόν, απίθανο ότι η παράδοση κάποιου συγκεκριμένου τίτλου, θα κάνει το Twitter λιγότερο δικό του.

(Πηγή: The Verge)