Καθήκοντα Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ευρωπαϊκής δραστηριότητας της Hyundai ανέλαβε ο Michael Cole από την 1η Ιουλίου, με έδρα τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Γερμανία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hyundai Motor. Ο Μ. Cole, συνεχίζει την καριέρα του στο Hyundai Motor Group, όπου τα τελευταία 11 χρόνια κατείχε ανώτερες διευθυντικές θέσεις στην Kia Motors -με πιο πρόσφατη αυτή του Πρόεδρου της Kia Motors America.

Το στέλεχος διετέλεσε επίσης Διευθύνων Σύμβουλος της Kia Motors Europe και Διευθύνων Σύμβουλος της Kia Motors UK. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του, ενίσχυσε σημαντικά την προώθηση όλων των στρατηγικών και λειτουργικών τομέων –πωλήσεων, marketing και εξυπηρέτησης πελατών.

Ο Μ. Cole διαδέχεται τον Dongwoo Choi, o οποίος κατείχε την αντίστοιχη θέση τα τελευταία δύο χρόνια. Στις αρμοδιότητες της Hyundai Motor Europe, μετά την αναδιάρθρωσή της κατά τη θητεία του D. Choi, εντάχθηκαν και οι δύο μονάδες παραγωγής της εταιρείας στην Δημοκρατία της Τσεχίας και την Τουρκία. Η νέα δομή διαθέτει επίσης μεγαλύτερη αυτονομία στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και την ενίσχυση της καινοτομίας.