Ο Brad Geddes, ένας διαχρονικός guru του Pay-Per-Click Advertising, θα συμμετάσχει στις 13 και 14 Ιουλίου για πρώτη φορά σε ελληνικό συνέδριο και στο virtual Google Marketing Conference. Θα έχει μάλιστα διπλή παρουσία, καθότι θα πραγματοποιήσει τόσο keynote ομιλία όσο και δωρεάν workshop με στόχο να βοηθήσει τους σύνεδρους να αυξήσουν το ROI των ενεργειών τους.

Στη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του έχει γράψει το βιβλίο Advanced Google AdWords, την πιο εξειδικευμένη και αναλυτική έκδοση που έχει κυκλοφορήσει ποτέ σχετικά με το Google Advertising, ενώ έχει συνεργαστεί με agencies που διαχειρίζονται δεκάδες χιλιάδες ppc καμπάνιες, αλλά και με κολοσσούς που επενδύουν διαφημιστικά κονδύλια εκατομμυρίων κάθε μήνα.

Οι συμμετέχοντες στο 3rd Google Marketing Conference θα έχουν την ευκαιρία, live από την οθόνη του υπολογιστή τους, να εκπαιδευτούν σε όλες τις πτυχές του Google Marketing με τη βοήθεια 9 έμπειρων εισηγητών από το εξωτερικό. Περισσότερα για το συνέδριο στο www.googlemarketingconference.gr.