Για την ερχόμενη τετραετία
Νίκη στις πρόσφατες εκλογές του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) πέτυχε ο Γιάννης Μασούτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης.

Ο Γ. Μασούτης είναι ο νέος Πρόεδρος του ΕΒΕΘ και θα αναλάβει για την ερχόμενη τετραετία τα «ηνία» ενός από τα μεγαλύτερα και πλέον δυναμικά Επιμελητήρια της χώρας. Ο συνδυασμός του «Νέο Επιμελητήριο» κατέλαβε το εντυπωσιακό ποσοστό 91,2% και 37 από τις συνολικά 41 έδρες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Σημαντικό αποτέλεσμα είχε και η προσπάθεια του συνδυασμού για δυναμική συμμετοχή του επιχειρηματικού κόσμου στις εκλογές με σημαντική αύξηση της προσέλευσης στις κάλπες (+12%).

«Η αυξημένη συμμετοχή των μελών του ΕΒΕΘ ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο τη νέα διοίκηση και τη “φωνή” του Επιμελητηρίου, και μάλιστα σε μια δύσκολη συγκυρία για το επιχειρείν και την ελληνική οικονομία», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος. Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την είσοδο στο νέο Δ.Σ. πολλών νέων προσώπων, οι οποίοι θα φέρουν «αέρα» ανανέωσης στο Επιμελητήριο και θα προωθήσουν τις σύγχρονες αντιλήψεις τους για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα.