Σε εσωτερική αναδιάρθρωση προχωρά η Action Global Communications, στο πλαίσιο της οποίας αναθέτει στον Δημήτρη Ιωαννίδη τη διαμόρφωση μιας συνολικής ανθρωποκεντρικής στρατηγικής, με έμφαση την καινοτομία και την ανάπτυξη. Ως Group Innovation & Growth Leader, o Δ. Ιωαννίδης θα γίνει, όπως επισημαίνει η εταιρεία, το σημείο αναφοράς για το σύνολο του οργανισμού, σχεδιάζοντας καινοτόμες πρακτικές και πολιτικές που ενεργοποιούν την ανάπτυξη και τη διεύρυνση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

«Ως Group Innovation & Growth Leader, ο Δημήτρης θα επικεντρωθεί στη στρατηγική μας ανάπτυξη, την καθοδήγηση γραφείων του δικτύου της Action, σε Αν. Ευρώπη, Αν. Μεσόγειο, Μ. Ανατολή και Β. Αφρική (ΜΕΝΑ), Ρωσία, Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (CIS), καθώς επίσης και στην επένδυση σε καινοτόμες λύσεις που θα προσφέρονται στους πελάτες μας», δήλωσε ο Κρις Χριστοδούλου, CEO του ομίλου της Action Global Communications.

O Δ. Ιωαννίδης εργάζεται στον όμιλο τα τελευταία 15 χρόνια και μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή για τις εργασίες της εταιρείας στην Κύπρο και την Ελλάδα. Είχε, επίσης, στην εποπτεία του και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του εξειδικευμένου τμήματος του οργανισμού Action Digital.