Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Novibet, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο πλαίσιο της ενέργειας ΕΚΕ της εταιρείας «The GiANT Heart» της οποίας ο αθλητής αποτελεί πρεσβευτή.

Η ταινία καλεί το κοινό να συμμετάσχει στη νέα πρωτοβουλία της Novibet και του Γ. Αντετοκούνμπο, με στόχο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, να δημιουργήσουν τις υποδομές για ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον για κάθε νέο. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, μέσω του giantheart.gr, να προτείνουν σημεία άθλησης και αθλητικές εγκαταστάσεις που χρήζουν συντήρησης και ανάπλασης, ώστε περισσότεροι νέοι να έχουν πρόσβαση στην άθληση.

Την τηλεοπτική καμπάνια υλοποίησε η 4 Wise Monkeys, την παραγωγή της ταινίας επιμελήθηκε η TopCut Modiano και τη σκηνοθεσία ο Γρηγόρης Ρέντης. «Κάθε νέος έχει δικαίωμα σε ένα καλύτερο μέλλον και εμείς, οι ενήλικες, η κοινότητα, οι επιχειρήσεις, από όποια θέση και αν βρισκόμαστε, οφείλουμε να βάζουμε τα δυνατά μας για να τους το προσφέρουμε», δήλωσε ο Βάσιας Μπέρκοβιτς, Chief Marketing Officer της Novibet.