Ως η Νο.1* μάρκα παιδικής αντηλιακής φροντίδας στον κόσμο, η NIVEA SUN (ξανά)λανσάρει τις παιδικές σειρές αντηλιακής φροντίδας υψηλής προστασίας και ενυδάτωσης με ανανεωμένες συνθέσεις και νέα συσκευασία.

Η NIVEA αντιπροσωπεύει για πάνω από 100 χρόνια τη φροντίδα της επιδερμίδας και λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις ανάγκες των μωρών, των παιδιών και των νέων γονιών. Οι ειδικοί της επιδερμίδας της NIVEA SUN αναπτύσσουν προϊόντα αντηλιακής φροντίδας προσαρμοσμένα στις ανάγκες της διαφορετικής βιολογίας της επιδερμίδας ανάλογα με την ηλικία και τον τρόπο ζωής.

Τα προϊόντα NIVEA SUN Babies & Kids Sensitive Protect προσφέρουν 5 σε 1 οφέλη για πολύ υψηλή προστασία από τις UVA και UVB, έξτρα ανθεκτικότητα στο νερό καθώς και καταπραϋντική δράση χάρη στις συνθέσεις με βιολογικό χαμομήλι. Οι απαλές συνθέσεις είναι παιδιατρικά ελεγμένες ως προς την συμβατότητα τους με την επιδερμίδα και κατάλληλες για ευαίσθητες και ακόμα και για επιρρεπείς σε ερεθισμούς επιδερμίδες. Για μωρά άνω των 6 μηνών.

Η σειρά NIVEA SUN Kids Protect & Care εστιάζει στην προστασία της επιδερμίδας παιδιών άνω των 3 ετών και βοηθά τους γονείς να προστατεύσουν την ευαίσθητη επιδερμίδας των παιδιών τους από τις βλάβες που προκαλούνται από τον ήλιο, ενώ παράλληλα τα παιδιά μπορούν να παίζουν και να απολαμβάνουν το καλοκαίρι. Οι ενυδατικές συνθέσεις με βιολογικό αμυγδαλέλαιο και γλυκερίνη προστατεύουν την επιδερμίδας τους από την αφυδάτωση και είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στο νερό.