Διαδέχεται τον Javier Perez. Η Mastercard ανακοίνωσε ότι ο Mark Barnett αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου για την αγορά της Ευρώπης. Ο νέος πρόεδρος της Mastercard θα είναι υπεύθυνος για τη στρατηγική, την κατεύθυνση και τη συνολική διαχείριση όλων των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην ήπειρο. Οι δραστηριότητες της Mastercard Europe περιλαμβάνουν την παροχή υπηρεσιών σε 53 ευρωπαϊκές […]

Διαδέχεται τον Javier Perez.

Η Mastercard ανακοίνωσε ότι ο Mark Barnett αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου για την αγορά της Ευρώπης. Ο νέος πρόεδρος της Mastercard θα είναι υπεύθυνος για τη στρατηγική, την κατεύθυνση και τη συνολική διαχείριση όλων των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην ήπειρο. Οι δραστηριότητες της Mastercard Europe περιλαμβάνουν την παροχή υπηρεσιών σε 53 ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και την εξυπηρέτηση περισσότερων από 950 εκατ. πολιτών, μέσα από συνεργασίες της εταιρείας με εμπόρους, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και επιχειρήσεις.

Ο νέος ρόλος του Barnett θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουνίου, ενώ ο Πρόεδρος της Mastercard Europe θα αναφέρεται στον Gilberto Caldart, Πρόεδρο Διεθνών Αγορών. Ο Mark Barnett, πριν την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, διατέλεσε Divisional President για Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Σκανδιναβικές χώρες και χώρες της Βαλτικής και διαδέχεται τον Javier Perez, ο οποίος συνταξιοδοτείται στο τέλος του έτους.