Στη θέση του Kevin Copp

Ο Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, ευχαρίστησε τον Kevin Copp για τη συνεισφορά του στην πορεία της εταιρείας και ευχήθηκε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Ο Μπάμπης Μαζαράκης διαθέτει 20ετή επαγγελματική εμπειρία κυρίως σε ανώτατες διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πριν την ένταξή του στον Όμιλο του ΟΤΕ, διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Οικονομικών του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ από το 2008 έως το 2010 ήταν Οικονομικός Διευθυντής στον Όμιλο Τσιμεντοβιομηχανίας Τιτάν. Ο Μπάμπης Μαζαράκης συμπεριελήφθηκε το 2002 στη λίστα των 30 πιο διακεκριμένων Οικονομικών Διευθυντών της Ευρώπης κάτω των 40 ετών, του περιοδικού CFO Europe.

LOWE ATHENS-MARKS & SPENCER
H Lowe Athens δημιούργησε ραδιοφωνικό σποτ για λογαριασμό της Marks & Spencer. Μέσα από ένα αστείο διάλογο ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, οι καταναλωτές ενημερώνονται πως οτιδήποτε χρειάζεται κανείς για τις καλοκαιρινές του διακοπές μπορεί να το βρει στα Marks & Spencer με έκπτωση 20%.

7ο «MEET YOUR FUTURE»
«Να σκέφτεσαι πάντα καινοτόμα» ήταν το κεντρικό μήνυμα του θερινού σχολείου Επαγγελματικού Προσανατολισμού «Meet your Future» που διοργάνωσε το ΑΙΤ.  Οι συμμετέχοντες απέκτησαν ακριβή αντίληψη για τις κλίσεις τους, τις ικανότητές τους, τις ανάγκες της αγοράς και τα επαγγέλματα του μέλλοντος, ενώ υποβλήθηκαν σε test δεξιοτήτων και επαγγελματικού προσανατολισμού από την Orientum.