Νέος CEO της LG Electronics αναλαμβάνει ο William Cho από την 1η Δεκεμβρίου. Ο Cho ήταν υπεύθυνος για την ίδρυση του Business Incubation Center και τις startup συνεργασίες κατά την εξαετή θητεία του ως Πρόεδρος της LG για τη Βόρεια Αμερική. Έχοντας ενταχθεί στην Goldstar το 1987 και διανύοντας τέσσερα χρόνια στο γραφείο της LG στην Γερμανία, ο Cho κατείχε τον ρόλο του Προέδρου της LG στον Καναδά, στην Αυστραλία και τις ΗΠΑ.

Στις διοικητικές αλλαγές της εταιρείας συμπεριλαμβάνεται ο διορισμός του Kim Byoung-hoon ως Chief Technol-Gy Officer. Επί του παρόντος ο Dr. Kim είναι επικεφαλής του Future Technology Center και προάγεται σε Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα τον ρόλο του Chief Technology Officer. Ο Jang Ik-hwan, ο 31χρονος «βετεράνος» της LG, προάγεται από SVP σε EVP αναλαμβάνοντας την κορυφαία θέση στην Business Solutions Company.

Επίσης, ο SVP Eun Seok-hyun επιλέχθηκε για να ηγηθεί της Vehicle component Solutions Company, ενώ προηγουμένως ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη του smart business division.