Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα καμπάνια της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση.

Στο TVC, με τίτλο «Το Κουβάρι», κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο Δημήτρης. Ένα από τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, που μέσω της Πρώιμης Παιδικής Παρέμβασης και της στήριξης από τους θεραπευτές και την οικογένειά του, έχει καταφέρει να κάνει αλματώδη βήματα προόδου, όπως αποκαλύπτει και η άσκηση με τον κρίκο.

Η καμπάνια έγινε πραγματικότητα χάρη στην ιδέα της The Newtons Laboratory, την εταιρεία παραγωγής Filmiki Productions και τη σκηνοθέτρια Έφη Παππά που έδωσαν στην ταινία μία μοναδική οπτική ταυτότητα αλλά και την Bounce που αποτύπωσε ηχητικά, με ιδιαίτερη ευαισθησία, την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση.