Η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη λανσάρει ένα νέο κατσικίσιο γιαούρτι, με στόχο να καλύψει τις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις και προτιμήσεις για προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας και εξαίρετης ποιότητας. Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά 100% ελληνικό κατσικίσιο γάλα και καλλιέργεια γιαουρτιού, το νέο κατσικίσιο γιαούρτι Δωδώνη είναι ένα προϊόν πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά με χαμηλά λιπαρά.

Επιπλέον, χάρη στη μειωμένη περιεκτικότητα σε λακτόζη, είναι κατάλληλο και για όσους καταναλωτές αντιμετωπίζουν ελαφριά μορφή δυσανεξίας στο συγκεκριμένο συστατικό. Το νέο γιαούρτι είναι ήδη διαθέσιμο στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα, σε πολυσυσκευασίες των 2 τεμαχίων (200g το καθένα).

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Δωδώνη, δήλωσε: «Με βάση τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξής μας, τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στη δημιουργία νέων προϊόντων που απαντούν στις διατροφικές τάσεις του σήμερα, επενδύοντας σταθερά στη συλλογή 100% ελληνικού γάλακτος και στη διασφάλιση εξαίρετης ποιότητας και γεύσης των προϊόντων μας».