Μεταβίβαση µετοχών σε οµάδα νέων επενδυτών µε επικεφαλής τον Γιώργο Διαµαντόπουλο

Μετά από 9 χρόνια αξιοσηµείωτης παρουσίας στην Ελληνική αγορά, η Soho Square Αthens, µε σηµαντικές και δοµικές αλλαγές, µπαίνει δυναµικά σε µια νέα πορεία. Συγκεκριµένα, η πλειοψηφία των µετοχών της µεταβιβάζεται σε οµάδα νέων επενδυτών, µε επικεφαλής τον Γιώργο Διαµαντόπουλο, ο οποίος αναλαµβάνει Πρόεδρος του νεοσύστατου ΔΣ.

Η Soho Square Athens αποτελεί µέρος του δικτύου της WPP, που κατέχει το 40% των µετοχών της. Αλλαγές σηµειώνονται και στο management της εταιρείας, αφού αποχωρεί από την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συµβούλου ο Γιώργος Ζαρόγιαννης. Ταυτόχρονα, αλλάζει και η σύνθεση του Διοικητικού Συµβουλίου µε τη συµµετοχή στελεχών της εταιρείας.

H Soho Square Athens, αν και δεν έχει κλείσει 10 χρόνια λειτουργίας, έχει ήδη πάρει σηµαντική θέση στην Ελληνική διαφηµιστική αγορά, µε πλούσιες διακρίσεις και βραβεύσεις και θεωρείται µία από τις πιο δηµιουργικές εταιρίες στον χώρο. Ενδεικτικό ότι έχει αποσπάσει περισσότερα από 100 βραβεία Ermis Awards, ενώ κορυφαία επιβράβευση αποτελεί το Euro Effie Gold Award για τη µπύρα ΑΛΦΑ.

Στο πελατολόγιο της περιλαµβάνονται, Αθηναϊκή Ζυθοποιία (Άλφα, Fischer, Μάµος), Μπισκότα Παπαδοπούλου, JTI, Electronet, Παγωτά Κρι Κρι, Βίκος, Vitex, Barilla (Misko), Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Ανακύκλωση Συσκευών, Seat, και άλλα επώνυµα brands.