Πρωτοβουλίες ενίσχυσης των Ελλήνων λιανεμπόρων αναλαμβάνει η British American Tobacco, στο πλαίσιο της προσπάθειας αποκατάστασης της λειτουργίας της αγοράς μετά την περίοδο της καραντίνας. Στο πλαίσιο αυτό, το ελληνικό λιανεμπόριο ενισχύεται με πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς ο όμιλος προχωρά σε νέες επενδύσεις στην Ελλάδα.

Έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, το προϊόν ατμίσματος Vype ePen 3, που πρόσφατα αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς στην κατηγορία ατμίσματος στη μεγαλύτερη έρευνα καταναλωτών που πραγματοποιείται στη Βρετανία για καινοτόμα προϊόντα, επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία του στα σημεία λιανικής πώλησης.

Αρχικά, οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε περίπου 1.500 σημεία λιανικής πώλησης (περίπτερα και μίνι-μάρκετ) σε όλη την Ελλάδα, με τη δυνατότητα να επεκταθούν σε περισσότερα σημεία πώλησης την επόμενη περίοδο. Η στρατηγική συνεργασία της British American Tobacco Hellas με τη Nobacco ενισχύεται, καθώς το Vype ePen 3 θα συνεχίσει να διατίθενται και μέσω των σημείων πώλησης της Nobacco και του ηλεκτρονικού καταστήματος nobacco.gr/vype.