Την Out of the Box επέλεξε ως στρατηγικό σύμβουλο επικοινωνίας η Campeón Gaming, μετά από διαδικασία spec η οποία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα. Ο ρόλος της Out of the Box είναι να συμβάλλει στρατηγικά και συμβουλευτικά στα προγράμματα employer branding και CSR της Campeón Gaming.

Αμφότερα έχουν στόχο την ενίσχυση του brand image της εταιρείας ως εργοδότη επιλογής, με δράσεις που, αφενός προβάλλουν το περιβάλλον εργασίας και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας που προσφέρει, αφετέρου αναδεικνύουν τις αξίες της.

Η Μαρίνα Λεωνιδοπούλου, Managing Partner της Out of the Box, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μας επέλεξε η Campeón Gaming, μια πολύ ενδιαφέρουσα, από πολλές απόψεις, i-gaming εταιρεία που δραστηριοποιείται σε έναν χώρο που είναι και ο ίδιος νέος και δυναμικά αναπτυσσόμενος όπως και εκείνη». H Campeón Gaming είναι ένα i-gaming hub, που ιδρύθηκε το 2017, με έδρα την Ελλάδα. Σήμερα, απαριθμεί περισσότερα από 150 άτομα στο ανθρώπινο δυναμικό της, έχει γραφεία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Λευκωσία.