Στον «αέρα» βρίσκεται από χθες η νέα καμπάνια της εταιρείας αλλαντικών Πασσιάς, από τη Solid Havas. Συμπληρώνοντας 126 χρόνια ιστορίας, και με την ιστορία αυτή να συνεχίζεται από γενιά σε γενιά, η εταιρεία ανοίγει νέο κεφάλαιο στην επικοινωνία της, με αυτό το μήνυμα.
Την επικοινωνία επιμελήθηκε δημιουργικά η Solid Havas, στο πλαίσιο νέας συνεργασίας. Η παραγωγή της εταιρικής διαφημιστικής ταινίας των 38’’ είναι της Three Deers.
«Όλα ξεκίνησαν με μία ζυγαριά και μία υπόσχεση. Να προσφέρουμε το καλύτερο για σας. Η γεύση έγινε κληρονομιά. Το πάθος έγινε πορεία. 6 γενιές, 126 χρόνια», ακούγεται, μεταξύ άλλων, στο καινούριο σποτ.
Ακολουθήστε μας σε LinkedIn & Facebook και γίνετε μέλος της μεγαλύτερης ελληνικής κοινότητας του κλάδου.
