Η Mediacube επιλέχθηκε από το Sweebies, εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στα είδη πάρτι και διακόσμησης. Με τη νέα αυτή συνεργασία, η Mediacube, το πολυβραβευμένο Digital Agency με εμπειρία άνω των 18 ετών στο Digital Marketing, αναλαμβάνει να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο Digital και Omni-Channel ενεργειών μέσω Performance & Branding καμπανιών σε Google, Facebook, Instagram και YouTube, καθώς και στρατηγική Email Marketing.

Στόχος της συνεργασίας είναι η ενίσχυση του brand του Sweebies στην ελληνική αγορά και η αύξηση των πωλήσεων τόσο του e-shop www.sweebies.gr, όσο και του φυσικού καταστήματος της εταιρείας. Το Sweebies είναι μία online και physical boutique που, από το 2013, προσφέρει στους πελάτες της ιδιαίτερες επιλογές σε είδη πάρτι και διακόσμησης.

Στο sweebies.gr, καθώς και στο concept store Sweebies στα Βριλήσσια, υπάρχει μεγάλη συλλογή προϊόντων για κάθε περίσταση, όπως μπαλόνια, είδη διακόσμησης χώρου και τραπεζιού, αξεσουάρ, δώρα και άλλα είδη, για πάρτι γενεθλίων, bachelorette, γάμο και baby showers.