Η Volton παρουσιάζει τα νέα προγράμματα Volton Smart, διαθέσιμα σε νέους και υφιστάμενους οικιακούς πελάτες. Στον πυρήνα του σχεδιασμού των προγραμμάτων Volton Smart, βρίσκεται όπως αναφέρει η εταιρεία, η απλότητα και η ευκολία, σε συνδυασμό με τη διαφάνεια και την ξεκάθαρη πολιτική χρέωσης, ενώ μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες κάθε καταναλωτή, από τους φοιτητές και τα νέα ζευγάρια με χαμηλές ή μέτριες καταναλώσεις, έως και τις πολυμελείς οικογένειες με αυξημένες ανάγκες ηλεκτρικής ενέργειας.

Τα νέα προγράμματα Volton Smart προσφέρουν δυνατότητα επιλογής προγράμματος ανάλογα με την κατανάλωση ρεύματος, με σταθερό μηνιαίο λογαριασμό ενέργειας, για όλο τον χρόνο, 10% έκπτωση συνέπειας καθώς έναν μήνα δώρο για τους νέους πελάτες.

Η αλλαγή προγράμματος είναι εφικτή σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό, ενώ οι χρήστες των προγραμμάτων Volton Smart μπορούν να μεταφέρουν κιλοβατώρες (KWh) που δεν έχουν καταναλωθεί από μήνα σε μήνα για κάθε κύκλο εκκαθαριστικού λογαριασμού. Τα οικιακά προγράμματα Volton Smart περιλαμβάνουν 4 πακέτα.