Τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος στον Κηφισό πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα η Leroy Merlin, σε δημοσιογραφική εκδήλωση που μεταδόθηκε και ψηφιακά. Το κατάστημα θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό μεθαύριο Παρασκευή, ενώ αποτελεί τον 5ο χώρο πώλησης της εταιρείας στην Αττική. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν, μεταξύ άλλων, ο Πρέσβης της Γαλλικής Δημοκρατίας, Patrick Maisonnave, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Στελέχη της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του Olivier Arduin, Γενικού Διευθυντή της Leroy Merlin Ελλάδας και Κύπρου, ανέφεραν ότι το νέο αυτό κατάστημα αποτελεί στρατηγικό σημείο καμπής στην ιστορία της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ επεσήμαναν ότι το κατάστημα στον Κηφισό εισάγει ένα νέο concept για την εταιρεία, καθώς δίνει έμφαση στην προσέλκυση επαγγελματιών και τεχνιτών, παράλληλα με το καταναλωτικό κοινό.

Επιπλέον, έγινε αναφορά στο αναπτυξιακό πλάνο της Leroy Merlin, το οποίο εστιάζει στη δημιουργία βέλτιστης εφοδιαστικής αλυσίδας, στην ανάπτυξη του digital και στις συνέργειες. Ενδεικτικά, σημειώθηκε ότι η εταιρεία σχεδιάζει τη δημιουργία logistics center 25.000 τμ στην Αττική το 2021, ενώ σύντομα θα ανακοινώσει και νέα της συνεργασία με μεγάλο retailer στην Ελλάδα. Τέλος, τα στελέχη της Leroy Merlin δεν παρέλειψαν να τονίσουν τη στήριξη που παρέχεται στις τοπικές κοινωνίες, καθώς και την προσήλωση στη βιώσιμη ανάπτυξη.