Η Β.Σ. Καρούλιας ξεκινά τη διανομή, από 1η Ιουνίου 2022, της Σαμπάνιας του Οίκου Pommery με έδρα την περιοχή Reims. Στο portfolio της Β.Σ Καρούλιας θα ενταχθούν αρχικά οι κωδικοί Pommery Royal Blue Sky (750 ml & 1500 ml), Brut Rose (750 ml), Brut Royal (750 ml) και Pop Extra Dry (200ml).

Ο Χρήστος Αργυρού, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δηλώνει: «Στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης προϊόντων που προσφέρουν απολαυστικές και μοναδικές γευστικές εμπειρίες για τους καταναλωτές και επώνυμη ζήτηση για τους πελάτες μας, επιθυμούσαμε εδώ και καιρό να προσθέσουμε μια γαλλική σαμπάνια υψηλής ποιότητας στο χαρτοφυλάκιό μας.

Καλωσορίζουμε την Pommery στην Β.Σ. Καρούλιας και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. H Pommery είναι ένας οίκος με παράδοση και μακρά ιστορία, που διαχρονικά επενδύει στην ποιότητα των κρασιών της. Στοχεύουμε σε εμπορικές επιτυχίες και ανάπτυξη των πωλήσεών τους στην ελληνική αγορά, την οποία γνωρίζουμε καλά, καθώς και σε ποιοτική εξέλιξη της εικόνας της μάρκας».