Τη Lisa Gibby όρισε το ΔΣ της Nestlé ως Deputy Executive Vice President και Chief Communications Officer, καθώς και μέλος του Executive Board της Nestlé, με ισχύ από τον Ιανουάριο του 2023. Από τη νέα της θέση, η Lisa Gibby θα έχει την εποπτεία της Εταιρικής Επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των media relations, public affairs, corporate digital και content και employee engagement.

Το στέλεχος ήταν επικεφαλής Corporate Communications της Nestlé από τον Ιούλιο του 2020, ενώ προηγουμένως υπηρετούσε ως Vice President of Corporate Communications για τη Nestlé ΗΠΑ. Πριν από την ένταξή της στο δυναμικό της Nestlé το 2014, εκτελούσε χρέη Director of Global Communications για το The ONE Campaign, τον συμβουλευτικό οργανισμό κατά της φτώχειας με ιδρυτή τον Bono.

O Mark Schneider, CEO της Nestlé, δήλωσε: «Η Lisa διαθέτει εξαιρετικές επιδόσεις στην επικοινωνία για τη Nestlé, ιδιαίτερα στην οικοδόμηση ψηφιακών δυνατοτήτων για την εταιρεία και στην εμβάθυνση του engagement με τις διαφορετικές κατηγορίες stakeholders. Ως ηγέτης με στρατηγική και ομαδικότητα, το μοναδικό skillset της και οι εμπειρίες της θα συνεχίσουν να εξελίσσουν τις παγκόσμιες επικοινωνίες και τις δημόσιες σχέσεις μας, υποστηρίζοντας την επιχείρηση».