Στο AllThingsPerformance’17, στις 9 Νοεμβρίου
Η Moz, εταιρεία την οποία συμβουλεύονται εκατοντάδες χιλιάδες SEO experts από όλο τον κόσμο, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να δώσει το «παρών» στο συνέδριο «AllThingsPerformance’17: the Growth Hacking edition» (www.allthingsperformance.gr), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου στο OTEAcademy και διοργανώνεται σε συνεργασία με τη ForestView.

Την Moz θα εκπροσωπήσει επί σκηνής η Britney Muller, SEO & Content Architect, η οποία θα συμμετάσχει στην ενότητα «Hacking Customer Acquisition» με keynote ομιλία κατά τη διάρκεια της οποίας θα μοιραστεί έξυπνες SEO πρακτικές για γρήγορη αύξηση των ποιοτικών leads. H Moz ιδρύθηκε το 2004 στο Σιάτλ των ΗΠΑ και γρήγορα κέρδισε την αναγνώριση ως ο απόλυτος ειδήμων σε θέματα SEO.

Η κοινότητά της Moz αριθμεί πλέον 600.000 μέλη και ο περίφημος «Beginners Guide for SEO» οδηγός της έχει διαβαστεί περισσότερες από 3 εκατ. φορές. Το AllThingsPerformance’17 θα υποδεχτεί, μεταξύ άλλων, τον διάσημο αμερικανό Growth Hacker Josh Fechter και θα εστιάσει θεματικά στις ενότητες Hacking Customer Acquisition, Hacking Conversion Optimization και Hacking Customer Retention.