Το Bloode επιχειρεί να βοηθήσει στην έκτακτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο επίπεδο της επάρκειας αποθεμάτων αίματος.

Καλεί για εθελοντική αιμοδοσία, απλά και με ασφάλεια.

Το Bloode επιχειρεί να βοηθήσει στην έκτακτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο επίπεδο της επάρκειας αποθεμάτων αίματος. Συγκεκριμένα, προσφέρει πληροφορίες για την αιμοδοσία 24/7, app με το δίκτυο των σημείων αιμοδοσίας, ενώ, η Beat αναλαμβάνει τη μεταφορά του εθελοντή αιμοδότη μέχρι την ασφαλή επιστροφή στο σπίτι του. Σύμφωνα με το Bloode, μία από τις συνέπειες της μεγάλης κρίσης των τελευταίων εβδομάδων είναι η κατακόρυφη μείωση των αποθεμάτων αίματος από τον δικαιολογημένο φόβο των αιμοδοτών να προσέλθουν στα νοσοκομεία.

Το Bloode επιχειρεί να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα και να καταστήσει σαφές ότι η εθελοντική αιμοδοσία έχει γίνει πιο απλή από ποτέ. Μέσα σε μία εβδομάδα η ομάδα του Bloode έχει ενημερώσει 11.000 εθελοντές αιμοδότες για τα σημεία που μπορούν να δώσουν αίμα, τις προϋποθέσεις που ισχύουν για την αιμοδοσία και τι πρέπει να προσέχουν λόγω της πανδημίας. Ταυτόχρονα, βρίσκεται σε άμεση επαφή με το Εθνικό Κέντρο Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που συντονίζει τη συνολική προσπάθεια, καθώς και με τα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου να συμβάλει στην ομαλή διεξαγωγή των αιμοδοσιών και ενημέρωση των πολιτών.