Ομάδα πρωτοετών μεταπτυχιακών φοιτητών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Harvard Business School φιλοξένησε, για μια ακόμη χρονιά, στην Αθήνα ο όμιλος ΟΤΕ, ως επίσημος Field Global Partner του Πανεπιστημίου.

Στο πλαίσιο του υποχρεωτικού κύκλου μαθημάτων, με τίτλο «Field Global Immersion», οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε project για την ανάπτυξη του Payzy by Cosmote, παρουσιάζοντας τις ιδέες τους στη διοικητική ομάδα του ομίλου.

Η συνεργασία του HR του ομίλου ΟΤΕ και του Payzy by Cosmote με την ομάδα του Harvard ξεκίνησε πριν την άφιξή της στην Ελλάδα. Τον Μάρτιο, οι έξι μεταπτυχιακοί φοιτητές πραγματοποίησαν έρευνα αγοράς των ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω κινητού στις ΗΠΑ.

Στην Ελλάδα βρέθηκαν το διάστημα 8-15 Μαΐου, οπότε και διεξήγαγαν έρευνες σε καταναλωτές στην Αθήνα αλλά και στη βάση των 110.000 χρηστών του Payzy by Cosmote.

Στη συνέχεια, προχώρησαν σε ανάλυση δεδομένων και μελέτη του ανταγωνισμού, παρουσιάζοντας τις τελικές προτάσεις τους για τον σχεδιασμό και τη στρατηγική marketing της υπηρεσίας.