Η MEDIACUBE, ένα από τα πιο καινοτόμα Performance Agencies στην Ελλάδα, απέσπασε 9 βραβεία στα Peak Performance Marketing Awards 2019 supported by Google, τον θεσμό που επιβραβεύει τις πιο αποτελεσματικές και πρωτοπόρες πρακτικές στον απαιτητικό χώρο του Performance Marketing.

Στο πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον του διαγωνισμού, η MEDIACUBE κατάφερε να είναι μέσα στο 30% των συμμετοχών που απέσπασε βραβεία και στο 8% που τελικά κέρδισαν χρυσό. Οι εξαιρετικές in-house ομάδες και οι εξαιρετικοί συνεργάτες αποτέλεσαν το βασικό συστατικό της επιτυχίας. Η συνεργασία και η σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύχθηκε, σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά, συνετέλεσαν σε 9 βραβεία: 2 Gold, 2 Silver και 5 Bronze.

Η μακροχρόνια (από το 2004) εξειδίκευση στον χώρο του Digital Marketing, εστιασμένη σε Performance marketing για Online Retail & Lead Generation σε συνδυασμό με μακροχρόνιες και σταθερές συνεργασίες, κατάφεραν να δώσουν στη MEDIACUBE τα Χρυσά βραβεία, σε δύο από τα πιο απαιτητικά verticals της αγοράς, στο betting και στο consumer electronics.

Χρυσό με το Πλαίσιο
Η MEDIACUBE, με το Πλαίσιο Computers, κατέκτησε Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best in Consumer Electronics. Τα συνολικά Performance αποτελέσματα του περασμένου έτους ήταν πραγματικά εντυπωσιακά. Η χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αποτελώντας τον οδηγό για την επόμενη και δικαίως ονομάστηκε «The Performance Year».

Χρυσό με την Betshop.gr
Χρυσό βραβείο κέρδισε επίσης στην κατηγορία Best in Betting με την Betshop.gr. Η Betshop.gr δραστηριοποιείται στο πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον του Betting στην Ελληνική αγορά, έχοντας θέσει στόχο να γίνει μία από τις κορυφαίες επιλογές του Έλληνα παίκτη. H MEDIACUBE με την Betshop.gr σχεδίασαν και υλοποίησαν μια ολοκληρωμένη Digital Marketing στρατηγική με έμφαση σε performance πρακτικές για lead generation και retention/reactivation παρουσιάζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα από τον πρώτο κιόλας χρόνο συνεργασίας και εντατικής online προβολής.

Βραβεία με ιδιαίτερη αξία
Από τις διακρίσεις της MEDIACUBE ξεχώρισαν επίσης τα 2 Silver Awards. Silver βραβείο για την καλύτερη SEO καμπάνια για λογαριασμό του πελάτη της Loyal Luxury Villas εστιάζοντας σε χώρες του εξωτερικού, αντιμετωπίζοντας απαιτητικό ανταγωνισμό στο Travel & Tourism. Silver βραβείο επίσης στην κατηγορία Best in Fashion & Luxury με ένα από τα πιο δυναμικά ανερχόμενο Fashion & Shoes Brand, την Parex.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι και τα βραβεία που ανταμείβουν ξεχωριστές καμπάνιες για τα υψηλά performance και τα quality standards που πληρούν: Πέντε Bronze Peak Awards στις κατηγορίες Best Digital Multi-Channel Campaign, Best Performance Attribution Solution, Best Video Campaign, Best Paid Social Campaign και Best Performance in FMCG & Grocery.

Το performance DNA
Για την MEDIACUBE το Performance Marketing βρίσκεται στο DNA της και αποτελεί το δομικό συστατικό κάθε επιτυχημένου project. Τα 15 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, τα απαιτητικά projects, οι μακροχρόνιες συνεργασίες και η προσήλωση στην ποιότητα έναντι της ποσότητας, δικαιωματικά την κατατάσσουν στα κορυφαία Performance Agencies της Ελλάδας.