Μια εμπειρία βγαλμένη από τον τόπο, την παράδοση και τις γεύσεις που ενώνουν, έζησαν εκπρόσωποι των media και επαγγελματίες από τον χώρο της επικοινωνίας και της γαστρονομίας, μέσα από το experience trip της Άλφα με Θαλασσινό Αλάτι που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Μαΐου, στο Μεσολόγγι – στον τόπο όπου γεννιέται το συστατικό αυτής της μπίρας: το ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι.

Τους συμμετέχοντες υποδέχθηκαν οι Messolonghi by Locals, οι οποίοι τούς συνόδευσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Από τον παραδοσιακό φούρνο της κυρίας Αντωνίας και το Μουσείο Άλατος, μέχρι τη βαρκάδα στη λιμνοθάλασσα και το beer seminar πάνω στην προβλήτα, κάθε σημείο της διαδρομής αποτέλεσε μια βιωματική σύνδεση με τον τόπο και τη φιλοσοφία της Άλφα με Θαλασσινό Αλάτι.