Η ΙΔΕΑ Ένα σύγχρονο κοινωνικό πρόβλημα, η μοναξιά που αισθάνονται τα μεγαλύτερα σε ηλικία αγαπημένα μας πρόσωπα είναι το θέμα της νέας επικοινωνίας του καφέ Λουμίδης Παπαγάλος και δημιουργήθηκε από τη ΜcCann Athens. Μέσα από ιστορίες σκιαγραφείται αυτό που συμβαίνει καθημερινά, ότι οι σχέσεις μεταξύ μεγαλύτερων και νεότερων εξασθενούν κάτω από το βάρος της καθημερινότητας.

Οι επισκέψεις στους γονείς και στους παππούδες αραιώνουν, οι βόλτες μαζί τους αναβάλλονται και στα οικογενειακά γεύματα όλοι βιάζονται να φύγουν. Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η οποία τιτλοφορείται «Όπου υπάρχει μοναξιά, ας είμαστε εκεί. Με έναν καφέ, έτσι χωρίς λόγο», ο καφές Λουμίδης Παπαγάλος παρουσιάζεται ως ο καφές που μπορεί να φέρει πιο κοντά αυτές τις δυο γενιές.

Τη δημιουργική ιδέα της ΜcCann Athens έφερε στη ζωή και στην οθόνη η Τοp Cut Μodiano σε παραγωγή του Μύρωνα Παπαδάκη, ενώ η σκηνοθεσία «υπογράφεται» από τον Βασίλη Κεκάτο, η διεύθυνση φωτογραφίας από τον Γιώργο Βαλσαμή και η μουσική επένδυση από τον Κωστή Μαραβέγια.