Το κλειδί σε αυτό το βιβλίο είναι η διερεύνηση της εργασίας και του ανθρώπινου χρόνου. Η εργασία είναι διάλογος… ένας δημιουργικός διάλογος κατά τον οποίο δεν δημιουργούμε μόνο προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά δημιουργούμε μαζί ο ένας τον άλλο. Στον ανθρώπινο χρόνο, τα βασικά πρότυπα και οι πόροι του παρελθόντος και του μέλλοντος περιέχουν τον καμβά επί του οποίου θα ανακαλύψουμε το νόημα που εμπνέει την καινοτομία και τη συνδημιουργία.

Γραμμένο προ ύφεσης και με επανειλημμένες εκδόσεις, το βιβλίο συνδυάζει το «ιστορικό» ενδιαφέρον με καινοτόμες προτάσεις που συνοψίζονται στη φράση «Συνδημιουργία μέσω των εικονικών επιχειρήσεων, των δυναμικών ομάδων και της δικτύωσης της γνώσης».

Χρήσιμο και στους έλληνες managers το βιβλίο με τις προσεγγίσεις του, που ξεκινούν από την ίδια φιλοσοφική βάση: ευκινησία, ευελιξία, αξιοποίηση της τεχνολογίας, δημιουργία και αξιοποίηση της γνώσης και πάνω απ’ όλα αξιολόγηση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, μέσα από διάφορα σχήματα.

Τίτλος πρωτοτύπου: Fifth Generation Management – Integrating Enterprises through Human Networking. Μετάφραση: Ιωάννης Σουφλής.

Έκδοση: Leader Books, Σελίδες: 287, Διαστάσεις: 17×24

  • Για τους αναγνώστες του Marketing Week ειδική τιμή €13 αντί €26 (τηλ. 210 6452825)