Ειδική έκδοση αφιερωμένη στον Άνδρα
Eνα νέο περιοδικό υψηλής αισθητικής ετοιμάζεται τον τελευταίο καιρό στο Πρώτο Θέμα, μετά τις πετυχημένες εκδόσεις Marie Claire, Car και Olive, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Daily Fax.

Πρόκειται για μια ειδική έκδοση αφιερωμένη στον Άνδρα με τίτλο «Μ» που θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στις 13 Μαΐου. Δημιουργός του είναι ο Φώτης Τσιμέλας (εκδότης επίσης του συλλεκτικού coffee-table magazine «Influencers»), ο οποίος έχει καταξιωθεί στην αγορά για τις υψηλής αισθητικής εκδόσεις. Το «Μ» θα είναι ένα περιοδικό που θέλει να επαναπροσδιορίσει την έννοια του «premium» εμβαθύνοντας στην πιο εσωτερική πλευρά του σύγχρονου άνδρα και εξερευνώντας τις τάσεις της εποχής, τις ουσιαστικές εμπειρίες και τις ιστορίες ξεχωριστών ανθρώπων.

Θα εστιάζει σε κώδικες όπως η Αυθεντικότητα, η Γνώση, ενώ παράλληλα, θα καλύπτει δημοσιογραφικά όλους τους κλάδους της αγοράς που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής και τις επιλογές που καθορίζουν το προσωπικό στυλ του καθενός. Το στυλ, το design, η γαστρονομία, το ταξίδι, η περιπέτεια είναι μερικές από τις ενότητες που στοχεύει να προσεγγίσει μέσα σε ένα περιβάλλον μοντέρνου σχεδιασμού βασισμένου σε κλασικά, αλλά ανανεωμένα, στοιχεία τυπογραφίας.