Η The Newtons Laboratory διακρίθηκε στα φετινά London International Awards, αποσπώντας Bronze βραβείο στην κατηγορία «TV/Cinema: Humor», με την ταινία «Ληστεία» για τη Wind. O Γιάννης Σορώτος, Creative Director της The Newtons Laboratory, δήλωσε στο DF σχετικά με τη διάκριση: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το βραβείο στα LIA, γιατί η συγκεκριμένη καμπάνια έχει τύχει θερμής υποδοχής και αναγνώρισης σε πολλούς και διαφορετικούς θεσμούς δημιουργικότητας (Epica, NY, Shots, Archive).

Πιο πολύ χαρούμενους μας κάνει όμως το γεγονός ότι είναι μια καμπάνια η οποία δημιουργήθηκε, σε συνεργασία με τον πελάτη μας, με στιβαρή στρατηγική σκέψη, πάνω στις σημερινές ανάγκες των καταναλωτών και με επίκεντρο τις ξεχωριστές προϊοντικές δυνατότητες που παρέχει το Wind One. Είναι δηλαδή, όπως λέμε στη γλώσσα μας, μια γνήσια προϊοντική επικοινωνία που ταυτόχρονα έχει δημιουργική αιχμή και σύγχρονο χαρακτήρα.

Μια επικοινωνία που εκτός από τις διάφορες διακρίσεις που έχει φέρει, έχει φέρει και τα σωστά εμπορικά αποτελέσματα». Την παραγωγή της ταινίας επιμελήθηκε η Avion Films, τη σκηνοθεσία ο Βασίλης Μπουραντάς και το sound design η Musou Music Group.