Η Vodafone Ελλάδας διακρίθηκε, για 6η συνεχόμενη χρονιά, ως «Top Employer» καταλαμβάνοντας φέτος την 1η θέση στην Ελλάδα. Τη διάκριση πιστοποιεί ο διεθνής οργανισμός Top Employers Institute που επιβραβεύει τις καλύτερες πρακτικές και την αριστεία στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού τα τελευταία 30 χρόνια.

Η διάκριση του καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα επιβραβεύει το σύγχρονο και ανοιχτό εργασιακό περιβάλλον της Vodafone, το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες των ανθρώπων της αλλά και της εποχής, εξασφαλίζει την πρόσβαση σε απεριόριστες ευκαιρίες ανάπτυξης και παρέχει ένα ανταγωνιστικό σύστημα αμοιβών και παροχών, όπως επισημαίνεται.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν τα εσωτερικά δίκτυα υπαλλήλων «LGBT+ Friends» και «Neurodiversity Allies» που έχουν σχηματιστεί και δραστηριοποιούνται εντός του οργανισμού, προγράμματα upskilling και reskilling, το μοντέλο υβριδικής εργασίας #FutureReady, το ομαδικό ιατροφαρμακευτικό και νοσοκομειακό πρόγραμμα, εξοπλισμός τηλεργασίας, δωρεάν επικοινωνία κ.ά.