Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Trafficking, η Meteorites Creative Space σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας KMOP δημιούργησε και παρουσίασε μία νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης.

Το trafficking έχει πολλές μορφές, κι αυτές ακριβώς επιχειρεί να αναδείξει η νέα καμπάνια της Meteorites Creative Space για το Project Activate, μιας πρωτοβουλίας του KMOP για την πρόληψη και την εξάλειψη της εμπορίας ανθρώπων.

Χρησιμοποιώντας το δημιουργικό όχημα των υποτίτλων, η καμπάνια καλεί το κοινό να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τις φαινομενικά αθώες ιστορίες του Andrei και της Alyona, αναδεικνύοντας «τη φρίκη της καθημερινότητας περισσότερων από 40 εκατ. ανθρώπων παγκοσμίως και υπογραμμίζοντας τα σημάδια που οφείλουμε να μάθουμε όλοι να αναγνωρίζουμε, προκειμένου να σώσουμε μελλοντικά μια ζωή», αναφέρει το agency.

Την παραγωγή των ιστοριών σε βίντεο ανέλαβε η Stefi & Lynx Productions με παραγωγό τη Μαργαρίτα Λιάπη, σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Μαρτίνο και Διευθυντή Φωτογραφίας τον Μελέτη Βαξεβανίδη.