Η Adidas εγκαινιάζει το «Club Originals», μια νέα καμπάνια «που γιορτάζει τη δημιουργικότητα στον κόσμο της μουσικής, της τέχνης, του στυλ και της κίνησης». Το «Club Originals» αντιπροσωπεύει τη φιλοδοξία της Adidas να συνεχίσει να ενισχύει τα ταλέντα της επόμενης γενιάς, καλωσορίζοντας στην κοινότητά της και νέους δημιουργούς.

Η καμπάνια κάνει ντεμπούτο σε όλη την Ευρώπη μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων, που θα περιλαμβάνουν pop-up, πάρτι και δημιουργικές συνεργασίες ανθρώπων από διαφορετικούς χώρους. Στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της καμπάνιας, πραγματοποιήθηκε ένα event με 90s και old school επιρροές. Ταλέντα από όλους τους χώρους του θεάματος και του αθλητισμού συνεργάστηκαν.

Η Josephine Wendel, ο Hercules Tsuzinov, ο Saske, η Dat Lilly, ο Gingerbread και η Παρασκευή Κερασιώτη ήταν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας, όπου μαζί με αθλητές από την οικογένεια της Adidas όπως ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας, ο Sergio Araujo και ο Κώστας Φορτούνης κάλεσαν το κοινό στη γιορτή του «Club Originals».