Η υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου της FedEx Express για διεθνείς αποστολές προκαθορισμένης ημερομηνίας είναι πλέον διαθέσιμη για πελάτες σε 24 χώρες της Ευρώπης με σύνδεση σε 47 αγορές σε όλο τον κόσμο.

Μετά το λανσάρισμα σε 10 αγορές το 2021, η υπηρεσία FedEx International Connect Plus (FICP) διατίθεται πλέον σε 14 ακόμη χώρες: Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Εσθονία, Ιρλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σλοβενία, Τσεχική Δημοκρατία και Φινλανδία. Η υπηρεσία FICP επιτρέπει στους πωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στην Ευρώπη και στο εξωτερικό, συνδέοντάς τους με το 99% σχεδόν του παγκόσμιου ΑΕΠ, όπως τονίζει η εταιρεία.

Ο Wouter Roels, Senior Vice President Marketing International της FedEx Express Europe, ανάφερε σχετικά: «Οι παγκόσμιες πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου αναμένεται να υπερβούν τα 5 τρισ. δολάρια το 2022 και να ξεπεράσουν τα 7 το 2025. Με την πρόσφατη επέκταση της υπηρεσίας FICP στις αναπτυσσόμενες αγορές της ανατολικής και βόρειας Ευρώπης, η FedEx Express στηρίζει τις επιχειρήσεις στην αναπτυξιακή τους πορεία».