Η Wizard Performance Advertising Agency εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία με τον ελβετικό όμιλο Sanoptis με στόχο την ανάπτυξη των οφθαλμολογικών της κλινικών στην Ελλάδα.

Η Wizard θα υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο προώθησης για τις κλινικές που θα ενταχθούν στο δίκτυο της Sanoptis και θα εφαρμόσει 360º digital marketing ενέργειες, αξιοποιώντας διαφημιστικές πλατφόρμες όπως Google ads, Facebook/Instagram ads, TikTok ads, e-Mail Newsletter και δημιουργώντας creative concepts και πρωτότυπο περιεχόμενο στα social media με στόχο την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων.

Η Sanoptis δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια σε επιλεγμένα κέντρα, κυρίως στη Γερμανία και Ελβετία, ενώ, από το 2022, επεκτάθηκε και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Από τον Απρίλιο του 2023, έχει παρουσία στην Αυστρία και την Ελλάδα, καθώς προχώρησε σε συνεργασία με το οφθαλμολογικό κέντρο LaserVision της Αθήνας και το ινστιτούτο οφθαλμολογίας και μικροχειρουργικής Ophthalmica στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται να επεκτείνει την παρουσία της και με άλλα ευρωπαϊκά κέντρα.

Στο δυναμικό της εντάσσονται περισσότερα από 300 οφθαλμολογικά ιατρεία και κέντρα διαγνωστικών και επεμβατικών υπηρεσιών αιχμής σε όλο το φάσμα της οφθαλμολογίας.