Έχοντας ως πυρήνα της εταιρικής κουλτούρας και της επιχειρηματικής στρατηγικής της, τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων της, η Wind αναγνωρίζει τα επιτεύγματα των παιδιών των εργαζομένων της και προχωρά στη δημιουργία του νέου προγράμματος επιβράβευσης και ανάδειξης της Αριστείας, ευWind Youth Excellence.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει χρηματικές υποτροφίες σε παιδιά και νέους έως 25 ετών, που κατάφεραν να αριστεύσουν και να διακριθούν για τις επιδόσεις τους μέσα στο έτος 2019. Όλες οι προτάσεις αριστείας θα αξιολογηθούν από ειδική επιτροπή που θα απαρτίζεται από μέλη της Διοίκησης της εταιρείας, καθώς και από διακεκριμένους εκπροσώπους της κοινωνίας.

Σε δήλωσή της, η Ιωάννα Τσίτουρα, Γενική Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της Wind, αναφέρει: «Η σημερινή πρωτοβουλία της Wind έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τα παιδιά και τους νέους, που διακρίνονται για το ταλέντο και τη δημιουργικότητα τους, για να συνεχίσουν να γίνονται καλύτεροι και να πραγματοποιήσουν τα  όνειρά τους!». Το Youth Excellence έρχεται να εμπλουτίσει τον θεσμό ευWind, που σχεδιάζει και υλοποιεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια με στόχο να εξελίσσει τους εργαζομένους της, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.