Η Wavemaker ενισχύει την ηγετική της ομάδα με την προερχόμενη από την IPG Mediabrands Helen Price, στη θέση της Global Chief Investment Officer και τη Shipra Roy, από τη McCann στη θέση της Global Chief People, Inclusion And Culture Officer. Η Price θα διαδεχθεί τον Keith Tiley, ο οποίος αποσύρεται στο τέλος του χρόνου, αφού διετέλεσε Global Investment Lead της Wavemaker από την ίδρυση της, ενώ η Roy αντικαθιστά τον James Edgar, που αποχώρησε από agency τον Αύγουστο.

Οι Tiley και Edgar αποτέλεσαν τα πρώτα μέλη της ηγετικής ομάδας του πρώτου CEO της εταιρείας, Tim Castree. Τη θέση του ανέλαβε το 2019 ο προερχόμενος από την MediaCom, Toby Jenner, και έκτοτε στόχος του είναι να αναδιαμορφώσει την παγκόσμια ηγετική του ομάδα.

Ο Jenner δήλωσε στο Campaign ότι οι Price και Roy αποτελούν σημαντικές προσθήκες στην ανανεωμένη ομάδα, η οποία θα ολοκληρωθεί με τον διορισμό ενός Global Chief Transformation Officer. «Η Helen και η Shipra θα βοηθήσουν στη δημιουργία μιας πιο ισορροπημένης και διαφοροποιημένης ηγετικής ομάδας, η οποία θα ανεβάσει τον Wavemaker στο επόμενο επίπεδο», πρόσθεσε ο ίδιος. (Πηγή: Campaign)