Η Taft, με την «υπογραφή» του Schwarzkopf, πραγματοποίησε πρόσφατα εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς προϊόντων styling του brand. Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπρόσωποι των ΜΜΕ από τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι τη νέα σειρά προϊόντων styling της Taft αλλά και να γνωρίσουν το νέο κεντρικό πρόσωπο του brand, Ελεονώρα Μελέτη.

H Ελληνίδα brand ambassador της Taft, Ελεονώρα Μελέτη, μοιράστηκε την εμπειρία της και το πάθος της για τα μαλλιά, αλλά και τη δύναμη που κρύβεται μέσα σε κάθε γυναίκα και κάθε πτυχή της. Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε και η υποστήριξη του brand στη ΜΚΟ Women On Top, για την υλοποίηση του προγράμματος «Εργασιακή Συμβουλευτική» με στόχο τη στήριξη και ενδυνάμωση γυναικών από ευάλωτες ομάδες να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Η Πηνελόπη Θεοδωρακάκου, Συνιδρύτρια του οργανισμού, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα για την παροχή δωρεάν εξατομικευμένης συμβουλευτικής σε γυναίκες κάθε ηλικίας που θέλουν να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Η Στρατηγούλα Βαμβαλή, Marketing Director της Henkel Consumer Brands Ελλάδας και Κύπρου και η Ειρήνη Κωνσταντινίδου, Senior Brand Manager, Henkel Consumer Brands Ελλάδας και Κύπρου, επισφράγισαν τη νέα εποχή του Schwarzkopf με το νέο μήνυμα της καμπάνιας «Schwarzkopf – For Every You», ενώ όλοι οι καλεσμένοι κλήθηκαν να απαθανατίσουν τη δική τους «For Every You Σιλουέτα», σήμα κατατεθέν του Schwarzkopf. Η Taft διαθέτει συνολικά 10 νέους και επτά ανανεωμένους κωδικούς, εξειδικευμένες vegan-friendly φόρμουλες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες.