Η Systems Sunlight SA, μέλος του ομίλου Olympia, ανακοίνωσε την επιλογή του Λάμπρου Μπίσαλα από το Διοικητικό Συμβούλιο και κατόπιν ομόφωνης εισήγησης της Επιτροπής Αμοιβών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων της εταιρείας, ως νέο Διευθύνοντα Σύμβουλό της από τις 29 Απριλίου 2020.

Τον Λάμπρο Μπίσαλα.

Η Systems Sunlight SA, μέλος του ομίλου Olympia, ανακοίνωσε την επιλογή του Λάμπρου Μπίσαλα από το Διοικητικό Συμβούλιο και κατόπιν ομόφωνης εισήγησης της Επιτροπής Αμοιβών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων της εταιρείας, ως νέο Διευθύνοντα Σύμβουλό της από τις 29 Απριλίου 2020. Πρόκειται για στέλεχος με εμπειρία 12 και πλέον ετών στη Sunlight, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια διετέλεσε Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας.

Ο Ρόμπυ Μπουρλάς, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Olympia, και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Sunlight, που είχε αναλάβει προσωρινά τα καθήκοντα της θέσης και παραμένει ως Πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας, δήλωσε: «Ο Λάμπρος Μπίσαλας αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα της δέσμευσής μας για διαρκή ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Του αξίζουν συγχαρητήρια καθώς η αφοσίωσή του και η ισχυρή του θέληση σε κάθε σταθμό αυτής της μακράς θητείας του στη Sunlight, τον έφεραν στην ηγεσία της εταιρείας. Έχω την πεποίθηση πως με την εμπειρία του και την εργατικότητά του θα προσφέρει σημαντική αξία και από τη νέα του θέση».