Στη νέα της καμπάνια, από την Another Circus.

Η Stoiximan δημιούργησε ένα νέο τηλεοπτικό σποτ με στόχο να ευχαριστήσει, να ενθαρρύνει, αλλά και χειροκροτήσει τον κόσμο για την προσπάθεια που έχει κάνει και θα συνεχίσει να κάνει, σε αυτή την ιδιαίτερη συγκυρία.

Το σποτ παρουσιάζει τα μέλη της αθλητικής οικογένειας της Stoiximan που αποτελούν πηγή έμπνευσης, θαυμασμού και αποδέκτες του χειροκροτήματος του κόσμου, να ανταποδίδουν αυτό το χειροκρότημα και να ενθαρρύνουν τους πολίτες που αυτές τις μέρες δίνουν τον δικό τους αγώνα στα νοσηλευτικά ιδρύματα, στα εργοστάσια, στον πρωτογενή τομέα και αυτούς που εργάζονται και βρίσκονται στο δρόμο και εν γένει δεν σταματούν να εργάζονται για όλους.

Σε εκφώνηση του Γιάννη Ζουγανέλη, το σποτ επικοινωνεί το γεγονός πως αυτές τις κρίσιμες στιγμές, μείναμε ενωμένοι και ότι αυτό που αντιμετωπίζουμε απαιτεί να είμαστε όλοι μέλη της ίδιας ομάδας. Η νέα επικοινωνία της Stoiximan έρχεται να συμπληρώσει τις δράσεις της στο πλαίσιο της κρίσης του Covid-19, και περιλαμβάνει τηλεοπτικό και digital υλικό, σε δημιουργικό της Another Circus και παραγωγή της Ribeye Productions.