Η Snap ανέθεσε στη Leila Woodington τη θέση της Director of Business Marketing για την περιοχή EMEA. Με βάση της το Λονδίνο, η Leila Woodington θα αναφέρεται στον Vice-President of Global Business Marketing της Snap, Doug Frisbie. Θα αποτελεί ανώτατο στέλεχος της εταιρείας και θα ηγείται των marketing δραστηριοτήτων της Snap για διαφημιζόμενους και agencies σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Ο ρόλος απαιτεί, επίσης, την ενεργή εμπλοκή της σε σχέση με το marketing προς καταναλωτές και μικρές επιχειρήσεις. Η Leila Woodington προέρχεται από την Facebook με την οποία συνεργάστηκε για περισσότερα από 10 χρόνια, ξεκινώντας ως Marketing Communications Manager το 2011 και φτάνοντας πρόσφατα να ηγείται των δραστηριοτήτων business marketing στη Βόρεια Ευρώπη ως Marketing Director.

«Με χαρά υποδεχόμαστε τη Leila στην ομάδα της Snap. Η σε βάθος εμπειρία της να διδάσκει και να εμπνέει τους διαφημιζόμενους θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη, καθώς συνεχίζουμε να επιταχύνουμε την ανάπτυξή μας εκτός της αγοράς των ΗΠΑ», σημείωσε o Doug Frisbie. (Πηγή: Campaign)