Η Pfizer Hellas συνεργάζεται, ως χορηγός, με το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας (Futsal) του Παναθηναϊκού Α.Ο., στο πλαίσιο του προγράμματος αθλητικής εκπαίδευσης προσφύγων και ασυνόδευτων παιδιών, με στόχο την ένταξη, την κοινωνικοποίηση και την αθλητική εκπαίδευσή τους. Η χορηγία θα καλύψει τα έξοδα των προπονητών, του υλικοτεχνικού εξοπλισμού και των αθλητικών εμφανίσεων για διάστημα 2 μηνών.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν, μέχρι στιγμής, 70 αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 10-15 και 16-24 ετών, σε συνεργασία με Δομές Ασυνόδευτων Παιδιών ΙΟΜ, με το τμήμα Παροχής Στέγασης & Υπηρεσιών για Αιτούντες Άσυλο και με Κέντρα Προσφύγων. Τα παιδιά προπονούνται σε 5×5, έχουν κάρτα υγείας και παρακολουθούνται από φυσιοθεραπευτή, παιδοψυχολόγο και διατροφολόγο, ενώ συμμετέχουν και σε φιλικά παιχνίδια.

Η χορηγία ανακοινώθηκε στο πλαίσιο κλειστής εκδήλωσης του τμήματος Futsal στις ανοικτές εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστηρίου Αθηνών «Ιωάννης Φωκιανός», παρουσία παραγόντων της ομάδας και μελών της εθελοντικής ομάδας «Diversity & Inclusion Action!» της Pfizer Hellas.