Η Opinion Post γίνεται μέλος της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ) για να συνεισφέρει στις πρωτοβουλίες της Ένωσης που έχουν σαν στόχο την αναβάθμιση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας της αγοράς του διαδικτύου προς όφελος όλων των μερών.

Σε δήλωσή του, o Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Opinion Post, Σωτήρης Μπέσκος, αναφέρει: «Σε αυτήν τη μεταβατική εποχή για την ψηφιακή δημοσιογραφία θα πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις για να ενισχυθούν οι πρωτοβουλίες για την υγιή ανάπτυξη της αγοράς, αλλά και την προστασία του πρωτογενούς περιεχομένου.

Στόχος μας, είναι να συμβάλουμε στις προσπάθειες της ΕΝΕΔ για τη δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος ελεύθερου ανταγωνισμού και ίσων ευκαιριών για κάθε επιχείρηση και τους εργαζομένους της».

Αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της ΕΝΕΔ, Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Opinion Post στην Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου. Είμαι βέβαιος πως η συμβολή της θα είναι σημαντική, όπως και όλων των μελών, για την επίτευξη των στόχων της Ένωσης με στόχο την αναβάθμιση της διαδικτυακής αγοράς».

Η Opinion Post έχει στο portfolio της από το 2012 το Dnews (dikaiologitika.gr) καθώς και το ιατρικό site News4health, ενώ πρόσφατα προστέθηκε το Theissue, ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που βάζει στο επίκεντρο τη γυναίκα. Δραστηριοποιείται και στον περιφερειακό Τύπο με τη συμμετοχή της στο pelop.gr, την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Πελοπόννησος».