Η OCM, Google Certified Publishing Partner, λαμβάνει πιστοποίηση Gold Standard του οργανισμού IAB UK για το Sell Side Support. Αυτή η αναγνώριση αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της OCM για παροχή κορυφαίων υπηρεσιών υποστήριξης στους πελάτες της.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την πιστοποίηση από το πρόγραμμα Gold Standard από τον IAB UK», δήλωσε ο Γαληνός Γιαγλής, Διευθύνων Σύμβουλος της OCM:

«Αυτό το επίτευγμα είναι η απτή απόδειξη της σταθερής μας προσπάθειας να παραδίδουμε στους πελάτες μας ποιοτικές λύσεις, ενδυναμώνοντας έτσι και τον δικό μας ρόλο στο ψηφιακό πεδίο. Ο στόχος μας ως OCM είναι να δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να αξιοποιούν όλη τη δύναμη που μπορούν να τους παρέχουν τα ψηφιακά μέσα, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Αυτό είναι που αναγνώρισε με την πιστοποίηση αυτή ένας τόσο μεγάλος οργανισμός, όπως o IAB UK. Η έγκυρη πιστοποίηση Gold Standard του ΙΑΒ UK σηματοδοτεί την αναγνώριση της δέσμευσής μας στα υψηλότερα περιβαλλοντικά και κοινωνικά πρότυπα, δίνοντας έμφαση στην υπεύθυνη διαχείριση των πόρων και τον θετικό κοινωνικό αντίκτυπο».